Renginiai kraunami
Information

Savipagalbos grupė „Perdegimas – kaip atpažinti ir sau padėti pasitelkiant relaksaciją, meditaciją”

Registracija baigta.

Kas?

Tai savęs atskleidimo, geresnio savo asmeninės situacijos supratimo grupė, kurią ves sveikatos psichologė Oksana Čekavičienė. Grupėje mokysimės suprasti, kas yra perdegimas, kas lemia jo atsiradimą ir kokiais požymiais jis pasireiškia. Mąstysime apie psichikos sveikatą ir kaip galime prisidėti patys prie jos gerinimo. Metodinių priemonių įvairovė, besiremianti eklektiniu psichologiniu modeliu (meditacija, relaksacija, dailės terapija, biblioterapija, kognityvinės elgesio terapijos principai ir kt.) ,leis pasirinkti labiausiai Jums artimą ir tinkantį savipagalbos būdą.

Kam skirta?

Visiems Vilniaus miesto ir rajono gyventojams nuo 16 metų.

Ką veiksime?

Šioje grupėje derinsime teorines žinias su praktine dalimi siekiant suprasti perdegimo simptomų ryšį su mūsų emocijomis, kūno savijautą ir gyvenimo kokybe. Grupės susitikimo metu išbandytas praktikas kviesime atlikti savo kasdieniniame gyvenime. Nuo praktikų dažnumo priklauso praktikuojamų užsiėmimų įsisavinimas ir efektyvumas grįstas asmeniniu naudingumu.

Kaip viskas vyks?

Kviesime į 9 susitikimus nuotoliniu būdu kartą per savaitę trečiadieniais. Pirmasis susitikimas – birželio 5 d.

Svarbu įsivertinti savo galimybes dalyvauti visuose užsiėmimuose, nes efektyvumas ir rezultatai priklauso nuo grupės dalyvių sąmoningo įsitraukimo į grupėje vykstančius procesus bei užduočių atlikimo tarp susitikimų. Užsiėmimai vyks interaktyviu būdu, todėl yra būtina turėti veikiančią įjungtą kamerą. Grupės metu būtinos diskusijos ir noras dalintis savo praktine – patyrimine patirtimi.

Registracija >>>