Loading Events
Information

Dailės terapijos metodais paremtos psichologinės dirbtuvės

Registracija baigta.

Kas?

Tai dailės terapijos metodais paremti grupiniai užsiėmimai, kuriuos ves sveikatos psichologė Laura Žalandauskaitė.

Kam skirta?

Dailės terapijos metodais paremti grupiniai užsiėmimai skirti Vilniaus miesto ir rajono gyventojams, kurie saugioje aplinkoje sieks geriau suprasti savo emocijas, baimes, santykius.

Ką veiksime?

Saugioje aplinkoje, kartu su kitais grupės nariais naudojant dailės terapijos metodus kalbėsime apie tokias temas kaip emocijų raiška, streso įveika, bendradarbiavimo įgūdžiai. Sieksime ne tik geriau suprasti mumyse esančius įvairius psichologinius mechanizmus, bet ir atrasti saugiausius ir adaptyviausius būdus spręsti kasdienybėje kylančias problemas.

Kaip viskas vyks?

Užsiėmimai vyks kontaktiniu būdu, vieną kartą per savaitę. Kiekvienas turės pasirūpinti piešimo priemonėmis, tokiomis kaip: A4 arba A3 lapai (rekomenduojame rinktis A3 lapus), spalvoti pieštukai, guašas arba akvarelė (rekomenduojame rinktis guašą), plastilinas, teptukai, indeliai vandeniui. Į pirmą užsiėmimą atsineškite savo pasirinktas piešimo priemones. Svarbu, kad kiekvieno užsiėmimo metu pasirinktumėte patogią aprangą, kuri nevaržytų judesių ir kurios nebijotumėte ištepti.

Pirmas susitikimas birželio 10d.