Loading Events
Information

Jėgos ir ištvermės treniruotės visam kūnui „Stipresnis aš“ (pradedantiems)

Kas?

Jėgos ir ištvermės treniruotės visam kūnui „Stipresnis aš“ (pradedantiems).

Kam skirta?

Užsiėmimai skirti 18–45 m. amžiaus žmonėms, retkarčiais fiziškai aktyviems ir šiuo metu neturintiems sunkių traumų, dėl kurių fizinis aktyvumas gali būti žalingas. Rekomenduojama žmonėms, kurie nesportuoja arba 1–2 kartus per savaitę atlieka lengvo ir vidutinio intensyvumo treniruotes.

Ką veiksime?
  • Sužinosite apie aktyvesnį ir sveikesnį gyvenimo būdą, jo naudą jūsų kūnui, sveikatai ir bendrai savijautai.
  • Atliksite saugius ir sveikatą stiprinančius fizinius pratimus, kurie treniruos viso kūno raumenis bei širdies ir kraujagyslių sistemą patvirtintu fizinio aktyvumo planu.
  • Didžiausias dėmesys bus skiriamas pratimams su savo kūno svoriu, bet naudosime ir papildomas priemones.
Kaip viskas vyks?

Užsiregistravę dalyviai nuo liepos 1 d. iki liepos 31 d. (imtinai) dalyvaus 10 treniruočių cikle, kurios bus vedamos VšĮ Antakalnio poliklinikoje (Antakalnio g. 59, Vilnius). Užsiėmimų ciklą ves Vilniaus visuomenės sveikatos biuro „Vilnius sveikiau“ visuomenės sveikatos specialistas Rokas Norvaišas. Vienos treniruotės trukmė 45 – 60 min.

Užsiėmimuose privaloma turėti patogią sportinę aprangą ir avalynę. Siūloma turėti savo mankštos kilimėlį ir buteliuką vandens.

SVARBU!

Prieš registruojantis į programą įsitikinkite, ar galėsite lankyti ne mažiau kaip 80 proc. viso ciklo užsiėmimų, siekiant to, kad šie užsiėmimai ir toliau sėkmingai atsinaujintų kiekvieno ciklo pabaigoje.

Turint lėtinių ligų, ūmių sveikatos problemų ar norint pasikonsultuoti prieš registruojantis į užsiėmimus, patartina kreiptis į programos koordinatorių nurodytais kontaktais.

Įsitikinkite, kad registracijos metu įvedėte teisingus kontaktinius duomenis.

UŽSIĖMIMAI YRA NEMOKAMI

Užsiregistravus 30 dalyvių, registracija bus stabdoma!

Registraciją atidarome 06.25 d. 12 val.

REGISTRACIJA >>>