Renginiai kraunami
Information

Pasitikėjimo savimi stiprinimo grupė

Kas?

Tai savęs pažinimo, savo galimybių ir laimėjimų atskleidimo, geresnio situacijų supratimo pastebint problemose galimybes, o ne problemas galimybėse, grupė, kurią ves sveikatos psichologė Oksana Čekavičienė.

Kam skirta?

Grupė skirta Vilniaus miesto ir rajono gyventojams nuo 18 metų.

Ką veiksime?

Šioje grupėje derinsime teorines žinias su praktine dalimi siekiant suprasti savęs pasitikėjimo trukdžius ir tai kas padeda savimi pasitikėti. Gilinsimės į tai, kas yra savęs pasitikėjimas ir kaip mus veikia savęs nepasitikėjimas darbinėje, šeimynėje ar kitoje aplinkoje, kur mes linkę atidėlioti laiką, nepriimame sprendimų ir tai tęsiasi gana ilgą laiką. Paliesime savęs pasitikėjimo ir savivertės ryšio problemą.

Kaip viskas vyks?

Kviesime į 9 susitikimus nuotoliniu būdu kartą per savaitę trečiadieniais.

Pirmasis susitikimas – rugpjūčio 28 d. 17:00 – 19:00 val.

Užsiėmimus sudarys 3 pagrindinės dalys – Savęs pažinimas (vertybių ir tikslų išgryninimas); Bendravimo menas (priimti save su atjauta; būti čia ir dabar;  kūno kalba) ir Drąsa veikti (mintys ir įsitikinimai). Grupėje užsiėmimai vyks paremti metodinių psichologinių priemonių įvairove.

Dėmesio!  Svarbu įsivertinti savo galimybes dalyvauti visuose užsiėmimuose, nes efektyvumas ir rezultatai priklauso nuo grupės dalyvių sąmoningo įsitraukimo į grupėje vykstančius procesus. Užsiėmimai vyks interaktyviu būdu, todėl yra būtina turėti veikiančią įjungtą kamerą. Grupės metu būtinos diskusijos ir noras dalintis savo praktine – patyrimine patirtimi.

REGISTRACIJA >>>