Loading Events
Information

Patyriminė dėmesingumu (mindfulness) grįsta nerimo valdymo grupė

Registracija baigta.

Kas?

Tai – patyriminė grupė, kurią ves sertifikuota dėmesingo (mindfulness) įsisąmoninimo mokytoja bei kognityvinės krypties psichoterapeutė Jelena Lukoševičienė. Grupė skirta mokytis mažinti stresą bei valdyti savo nerimą remiantis dėmesingo įsisąmoninimo (mindfulness) ir moksliniais tyrimais grįstomis psichoterapinėmis metodikomis.

Kam skirta?

Visiems Vilniaus rajono gyventojams nuo 16 metų, kurie nori išmokti mažinti stresą bei valdyti savo nerimą.

Ką veiksime?

Grupė skirta įgyti praktinių streso ir nerimo valdymo įgūdžių, gilinti dėmesingumą pasitelkiant mindfulness praktikas bei pasitelkiant kognityvinės elgesio terapijos metodikas. Ši grupė bus naudinga ir tiems, kurie nori pagerinti savo kasdienio gyvenimo ir darbo kokybę didinant sąmoningumą, auginant pastabumą, dėmesio koncentraciją, auginant pasirūpinimo savimi kompetencijas. Per užsiėmimus išbandytus metodus kviesime praktikuoti savo kasdienybėje, nes būtent nuo praktikavimo dažnumo ir priklauso šių grupinių užsiėmimų efektyvumas ir nauda.

Kaip viskas vyks?

Kviesime į 9 susitikimus nuotoliniu būdu kartą per savaitę (trečiadieniais). Pirmasis susitikimas – liepos 3 d.

Svarbu įsivertinti galimybes dalyvauti  užsiėmimuose, kadangi grupės efektyvumas ir rezultatai priklauso nuo įsitraukimo į grupinius užsiėmimus bei užduočių atlikimo tarp susitikimų.

Trukmė: 9 susitikimai po 2 val. trečiadieniais 08:30 – 10:30 val.

REGISTRACIJA >>>