Loading Events
Information

Privalomieji pirmosios pagalbos mokymai

Kas?

Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras „Vilnius sveikiau“ organizuoja privalomųjų pirmosios pagalbos mokymų programą (PP) ir privalomųjų pirmosios pagalbos mokymų tęstinę programą (PT).

Mokymai yra dalis privalomojo sveikatos mokymo, kurio tikslas – išmokyti asmenis įvertinti nukentėjusiojo gyvybines funkcijas ir laiku suteikti jam pirmąją pagalbą.

Kam skirta?
Privalomieji pirmosios pagalbos mokymai (PP) Privalomieji pirmosios pagalbos mokymai (tęstiniai) (PT)
Trukmė – 8 ak. val. Trukmė – 4 ak. val.
Skirti neturintiems pažymėjimo ar norintiems daugiau sužinoti apie pirmąją pagalbą. Mokymų metu išmoksite atlikti gaivinimą, kokią pagalbą suteikti užspringusiam asmeniui. Sužinosite, kaip tvarstyti įvairias žaizdas ir gydyti traumas, imobilizuoti galūnes, susipažinsite su pagrindinėmis kraujavimo stabdymo taisyklėmis. Gilinsitės ir į kitus ūminius susirgimus (infarktą, insultą, apsinuodijimus ir kt.). Skirti atnaujinti pažymėjimo galiojimą ir žinias. Mokymų metu apžvelgiamos svarbiausios pagalbos teikimo temos, primenamos pagalbos teikimo technikos.
Grupės dalyvių skaičius – iki 25 asmenų Grupės dalyvių skaičius – iki 25 asmenų
Kaina – 10,00 Eur / asm. Kaina – 8,00 Eur / asm.
Ką veiksime?

Mokymų metu suprantamai ir įdomiai supažindiname su pirmosios pagalbos taisyklėmis – kaip atpažinti ir suteikti pagalbą.

Kaip viskas vyks?

Įmonėms ir įstaigoms. Lektorius atvyksta į Jūsų įstaigą (suderinęs datą ir laiką). Baigus mokymus, išduodamas nustatytos formos sveikatos žinių atestavimo pažymėjimas.

Jei norite užsisakyti pirmosios pagalbos mokymus, kreipkitės el. paštu [email protected] arba telefonu +37065909354

Fiziniams asmenims. Vykdoma Vilniaus visuomenės sveikatos biure (M. K. Čiurlionio g. 100) registracijoje paskelbtu laiku.

Atsiskaitymas už pirmosios pagalbos mokymus:

Gavėjas: BĮ Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras

Adresas: M. K. Čiurlionio g. 100, Vingio parko Estrada, Vilnius, LT-03100

Įmonės kodas 301850606

Sąskaitos Nr. LT90 4010 0424 0390 2814

Bankas Luminor Bank AB 40100