Renginiai kraunami
Information

Projektas „Ruoškis bėgti“ Vingio parke

Kas?

Bėgimo ir bendro fizinio pasirengimo treniruotės „Ruoškis bėgti“

Kam skirta?

Vilniaus miesto gyventojams 18-64 metų pradedantiems bėgioti,  norintiems sustiprinti raumenis, siekiantiems išvengti traumų bei išmokti taisyklingos bėgimo technikos.

Ką veiksime?

Dalyvausime gyvoje transliuojamoje paskaitoje apie bėgimą su bėgiku ir bėgimo treneriu, dukart nacionaliniu čempionu Egidijum Adomkaičiu.

  • Fizinio pasirengimo treniruotėse kartu su kineziterapeutu sveikatingumo specialistu Roku Norvaišu atliksite didžiųjų (nugaros, pečių juostos, rankų bei kojų) raumenų grupių stiprinimo pratimus, pagerinsite fiziologinį sąnarių mobilumą.
  • Bėgimo treniruotėse kartu su profesionale bėgimo trenere, olimpiete Egle Balčiūnaite mokysimės taisyklingos bėgimo technikos, bėgsime įvairias distancijas bei atliksime įvairius bėgimo pratimus.
Kaip viskas vyks?

Projekto tikslas yra paskatinti Vilniaus miesto ir rajono gyventojus būti fiziškai aktyviais, išmokti taisyklingos bėgimo technikos, sustiprinti viso kūno raumenis bei palaikyti fiziologinį sąnarių mobilumą, siekiant sumažinti traumų riziką bėgimo metu.

Į programą užsiregistravusius dalyvius kviesime į 10 užsiėmimų ciklą, kurį sudarys 4 – bendro pasirengimo, 5 – bėgimo treniruotės ir 1 paskaita.

SVARBU!

Prieš registruojantis į programą įsitikinkite, ar galėsite lankyti ne mažiau kaip 80 proc. viso ciklo užsiėmimų, siekiant, kad šie užsiėmimai ir toliau sėkmingai atsinaujintų kiekvieno ciklo pabaigoje.

Turint lėtinių ligų, ūmių sveikatos problemų ar norint pasikonsultuoti prieš registruojantis į užsiėmimus, patartina kreiptis į programos koordinatorių nurodytais kontaktais.

Įsitikinkite, kad registracijos metu įvedėte teisingus kontaktinius duomenis.

UŽSIĖMIMAI YRA NEMOKAMI

Užsiregistravus 30 dalyvių, registracija bus stabdoma!

  • 1 grupė 17.30 val. – 18.30 val. registracija atsidaro rugpjūčio 30 d. 11 val.

REGISTRACIJA >>>

  • 2 grupė 18.30 val. – 19.30 val. registracija atsidaro rugpjūčio 30 d. 11 val.

REGISTRACIJA >>>